Aanmelden particulieren met camper

Inschrijven 2017

Particulieren kunnen een camper te koop aanbieden tijdens de beurs. Wij hebben altijd een ondertekend inschrijfformulier nodig i.v.m. de machtiging. Tarief voor deelname met een camper is 8,40 per strekkende meter.

Campers kunnen vrijdagochtend 22 september arriveren tussen 8:00 en 12:00 uur. De beurstijden zijn vrijdag 22 september 12-17 uur en zaterdag 23 september van 10-17 uur. In de campers kan in de nacht van vrijdag op zaterdag overnacht worden en het douchegebouw van de haven staat ook ter beschikking van onze deelnemende campers aan deze beurs. Na afloop van de beurs op zaterdag 23 september hebben de eigenaren tot uiterlijk 22:00 uur de tijd om het terrein weer te verlaten. Toegang tot het beursterrein is alleen mogelijk voor deelnemers aan de beurs. We hebben geen plek voor recreanten! Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op 0183 659 314

Verkooptafel & gratis deskundig advies CED

Speciaal voor onze particuliere deelnemers met een camper bieden we de mogelijkheid aan om naast de camper tijdens de beurs kampeerspullen en 2de hands artikelen en curiosa aan te bieden. Wij vinden dat passen bij de beurs, een leuke toevoeging en u hoeft daar niets extra's voor te betalen. Maak daar gebruik van als camperaar, richt naast je camper een smaakvolle eigen verkooptafel in waar bezoekers kunnen komen kijken en rond snuffelen. En verdien zo gelijk je inschrijfgeld weer terug.

Op de beursvrijdag zijn er experts van CED beschikbaar voor particuliere deelnemers aan de beurs. Deelnemers kunnen bij CED terecht met vragen over de waarde, de verkoop, de staat van de camper. CED komt speciaal op vrijdag 22 september van 10-17 uur om particuliere deelnemers deskundig advies en tips te geven. Stelt u een bezoek van CED op prijs? Laat het ons dan weten op uw inschrijfformulier van de Boten- en Camperbeurs, want dan zorgen wij dat uw camper op de lijst van deze expert staat en komt CED op de beursvrijdag bij u langs voor advies en tips.

Beurs informatie

De Boten- en Camperbeurs is voor de deelnemende campers (en ook schepen) op vrijdag 22 september 12-17 uur en op zaterdag 23 september van 10-17 uur. Op zaterdag is er aansluitend ook een beursmarkt Buiten de Waterpoort en rond de Lingehaven. De campers staan opgesteld op het parkachtige  terrein Buiten de Waterpoort. Deze plek is heel fraai aan de rivier gelegen, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. En hier vertrekken en arriveren ook de veren vanuit Woudrichem, (Slot Loevestein), Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld.


Share