Inschrijven bedrijven

Aanmelden met een schip of camper

Gelijk inschrijven beurs 2018 met schip of camper BEDRIJF
We delen schepen van bedrijven bij elkaar in, dus niet gemixt met de particuliere deelnemers.
Met persoonlijke wensen proberen we altijd rekening te houden. Geef wensen wel duidelijk aan en noteer ze altijd op het inschrijfformulier. Bellen voor overleg kan natuurlijk ook. Nog onbekend met welk schip of camper u komt? Maak dan een schatting van de afmeting.  We kunnen u dan namelijk wel gelijk inschrijven en factureren. En zo nodig corrigeren we achteraf.

Beurs: vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018

Schepen liggen in de Lingehaven in de binnenstad van Gorinchem en de campers staan opgesteld Buiten de Waterpoort op een prachtig parkachtig terrein aan de Merwede. De campers en schepen zijn er vrijdagmiddag 28 september en zaterdag 29 september. Het is niet toegestaan om de beurs voortijdig te verlaten. Bezoekers mogen immers verwachten tijdens de beurstijden een volledige beurs aan te zullen treffen. 

Vroegboekkorting tot 1juli 2018

Wanneer ondernemers inschrijven voor 1 juli genieten ze een korting van 25%. Denk er dus aan om tijdig in te schrijven, want die korting is immers zonde om mis te lopen. We hebben altijd ondertekende formulieren nodig ivm de eenmalige machtiging.


Share