Inschrijven bedrijven

Aanmelden met een schip of camper

We delen schepen van bedrijven bij elkaar in, dus niet gemixt met de particuliere deelnemers. Met persoonlijke wensen proberen we altijd rekening te houden. Geef wensen wel duidelijk aan en noteer ze altijd op het inschrijfformulier. Bellen voor overleg kan natuurlijk ook. Nog onbekend met welk schip of camper u komt? Maak dan een schatting van de afmeting.  We kunnen u dan namelijk wel gelijk inschrijven en factureren. En zo nodig corrigeren we achteraf.

Beurs: vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2017

Schepen liggen in de Lingehaven in de binnenstad van Gorinchem en de campers staan opgesteld Buiten de Waterpoort op een prachtig parkachtig terrein aan de Merwede. De campers en schepen zijn er vrijdagmiddag 22 september en zaterdag 23 september. Het is niet toegestaan om de beurs voortijdig te verlaten. Bezoekers mogen immers verwachten tijdens de beurstijden een volledige beurs aan te zullen treffen. 

Deelnemen? Inschrijven is zo gedaan!

Wanneer ondernemers inschrijven voor 1 juni genieten ze een korting van 25%. Denk er dus aan om tijdig in te schrijven, want die korting is immers zonde om mis te lopen. 
We hebben altijd ondertekende formulieren nodig ivm de eenmalige machtiging. Het inschrijfformulieren voor bedrijven met een schip of camper kunt u hier downloaden.

Het is ook handig om in te schrijven voor de nieuwsbrief Lingehaven die eens per maand verstuurd wordt: u ontvangt dan vanzelf een reminder wanneer er weer evenementen aankomen die mogelijk interessant voor u zijn en vertellen we wanneer er weer inschrijfformulieren klaar staan op de site. Daarnaast geven we in de nieuwsbrief ook leuke tips & nieuws van de Lingehaven..


Share