Aanmelden bedrijven

Kraam of grondplaats

U kunt zich inschrijven voor een grondplaats (voor plaatsen van een eigen tent of verkoopwagen) of een marktkraam huren. De marktkramen hebben een lengte van 4 meter en worden geleverd met bovenzeil. Heeft u voorkeur voor een plek, stroom nodig; zet dat soort zaken altijd op het formulier! Wij zullen er naar kijken en echt proberen rekening te houden met wensen. Het is wel belangrijk dat we dit van te voren weten.

Tarief voor bedrijven: een kraam of grondplaats van 4 meter kost 155,00 excl btw.
Slimme ondernemers profiteren van 25% vroegboekkorting bij inschrijven voor 1 juni 2017!

Wilt u liever een pagodetent huren, neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen

Beursmarkt zaterdag 23 september 2017

De beursmarkt met kramen rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort is op zaterdag 23 september. Er zijn ieder jaar enkele bedrijven die toch ook graag op de relatief rustige vrijdag van de beurs komen. Wanneer u daar interesse in heeft, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. (U heeft vrijdag wel eigen materieel nodig voor uw stand)

Deelnemen? Inschrijven is zo gedaan!

Om te kunnen inschrijven voor de beurs hebben we altijd een ingevuld en ondertekend formulier nodig ivm de eenmalige machtiging. In de nieuwsbrief Lingehaven berichten we ook altijd met een reminder dat de inschrijfformulieren weer te downloaden zijn. Dus inschrijven voor de nieuwsbrief is niet alleen leuk maar ook heel handig

Bedrijven die hebben ingeschreven plaatsen wij op de deelnemerslijst op de website.

We hanteren een vroegboekkorting van 25% voor bedrijven die inschrijven voor 1 juni.
Mis die vroegboekkorting niet, dat is immers zonde.

 

Share