Aanmelden bedrijven

Kraam of grondplaats

Gelijk inschrijven voor een kraam of grondplek BEDRIJF 2018
U kunt zich inschrijven voor een grondplaats (eigen tent of verkoopwagen) of een marktkraam huren. De marktkramen hebben een lengte van 4 meter en worden geleverd met bovenzeil.
Heeft u voorkeur voor een plek, stroom nodig; zet dat soort zaken altijd op het formulier! Wij zullen er naar kijken en echt proberen rekening te houden met wensen. Het is wel belangrijk dat we dit van te voren weten. Tarief voor bedrijven: een kraam of grondplaats van 4 meter kost 155,00 excl btw. Slimme ondernemers profiteren van 25% vroegboekkorting bij inschrijven voor 1 juli 2018

Beursmarkt zaterdag 29 september 2018

De beursmarkt met kramen rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort is op zaterdag 29 september. Er zijn ieder jaar enkele bedrijven die toch ook graag op de relatief rustige vrijdag van de beurs komen. Wanneer u daar interesse in heeft, kunt u het beste even bellen om de mogelijkheden te bespreken. (U heeft vrijdag wel eigen materieel nodig voor uw stand)

Deelnemen? Inschrijven is zo gedaan!

Om te kunnen inschrijven voor de beurs hebben we altijd een ingevuld en ondertekend formulier nodig ivm de eenmalige machtiging. Bedrijven die zich hebben ingeschreven plaatsen wij op de deelnemerslijst 2018 op de website. We hanteren een vroegboekkorting van 25% voor bedrijven die inschrijven voor 1 juli 2018. Mis die vroegboekkorting niet.

 

Share