Boten- en Camperbeurs

(Ver)Koop uw boot of camper in Gorinchem!

De Boten- en Camperbeurs Gorinchem is een bijzonder evenement in de historische binnenstad. De Lingehaven is het fantastische en sfeervolle decor van deze jaarlijkse beurs. Van kop tot staart is de haven ingedeeld en alle schepen die u ziet zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Er is aanbod door particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. En voor de campers geldt hetzelfde, een mix van nieuw en gebruikt, particulier en bedrijf. De campers staan opgesteld op het mooie terrein Buiten de Waterpoort aan de rivier de Merwede.. Op zaterdag is er altijd een grote beursmarkt met dezelfde aantrekkelijke mix van nieuwe en gebruikte spullen. In 2017 organiseren we de beurs voor de 30ste keer. 

Beurs 2017

De beurs is ieder jaar op de laatste vrijdag en zaterdag van volle septemberweekend. In 2017 valt zondag op 1 oktober en zal de beurs dus een week eerder worden gehouden:
vrijdag 22 september 2017      12:00-17:00 uur schepen + campers te koop
zaterdag 23 september 2017  10:00-17:00 uur schepen + campers te koop & grote beursmarkt rond Lingehaven en Buiten de Waterpoort
Voor bezoekers is de Boten- en Camperbeurs gratis

Geen ligplek voor passanten tijdens beurs

We hebben tijdens de beurs bij hoge uitzondering geen ligplek voor passanten beschikbaar. Dat is ook één van de redenen waarom we dit evenement in het late najaar organiseren, aan het einde van het vaarseizoen. Zo houden we de hinder voor passanten minimaal. De Lingehaven is donderdag 21 t/m zaterdag 23 september 2017 dus geheel als beursterrein voor deelnemers gereserveerd.

Share