lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14
We werken samen!

Mediapartners en CED

Sinds 2015 werken we samen met ANWB Waterkampioen, YachtFocus en CED. Waterkampioen en YachtFocus zijn al jarenlang deelnemer aan de beurs in Gorinchem. Nu ondersteunen ze de Gorinchemse beurs ook als mediapartner en bieden ze gratis advertenties aan particuliere beursdeelnemers. CED is ook een nieuwe samenwerkingspartner: zij leveren gespecialiseerde kennis tijdens de beursvrijdag. Deze service is gratis voor particuliere deelnemers, zowel voor campereigenaren als scheepseigenaren. De experts kan om persoonlijk advies gevraagd worden en zij geven tips.  Met veel plezier, trots en vertrouwen zullen we de beurseditie 2017 neerzetten.

YachtFocus en ANWB Waterkampioen

De bijdrage van Waterkampioen en YachtFocus levert voor particuliere deelnemers gelijk praktische voordelen op. Naast algemene publiciteit en ondersteuning aan de beurs leveren onze media partners nog meer. Particuliere deelnemers met een schip in het water ontvangen bij deelname aan de Gorinchemse beurs uitgebreide gratis advertentie mogelijkheden. U krijgt dus bij de inschrijving een mooi gratis publiciteitspakket bij YachtFocus en de ANWB Waterkampioen cadeau. De organisatie van de Boten- en Camperbeurs zorgt ervoor dat uw beursaanmelding bij onze mediapartners komt en zij nemen dan rechtstreeks contact met u op over het gratis advertenties.

CED Watersport

Op de beursvrijdag zijn er experts van CED beschikbaar voor particuliere deelnemers aan de beurs. Deelnemers kunnen bij CED terecht met vragen over de waarde, de verkoop, de staat van het schip of camper. U kunt als beursdeelnemer vragen om een persoonlijk advies of tips. In 2017 zijn er 2 experts beschikbaar op vrijdag 22 september tussen 10-17 uur. Een met expertise op het gebied van schepen en de ander met expertise op campers. Heeft u een vraag voor CED en stelt u een bezoek voor tips/advies op prijs? Laat het ons weten op uw inschrijfformulier van de Boten- en Camperbeurs, want dan zorgen wij dat uw schip/camper op de lijst van deze experts komt te staan en komen ze bij u langs op de beursvrijdag. Een bijzondere extra service aan particuliere scheeps- en campereigenaren! www.cedgroup.nl.