lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Deelname met een schip

Wanneer u wilt deelnemen aan de beurs dient u zich van te voren in te schrijven. Gelijk inschrijven met een schip als PARTICULIER. Particulieren zijn zelf aan boord tijdens de beurs om in gesprek te gaan met eventuele kopers. De verkoop regelen particulieren zelf en daar hebben wij als beursorganisator niets mee te maken. Wij organiseren de beurs, de locatie en het publiek. Het is een super gezellige en nuttige beurs. Een schip zien is toch nog altijd het beste recept voor verkoop.
De beurs is voor schepen op vrijdag 28 september van 12-17 uur en zaterdag 29 september van 10-17 uur. De kosten voor deelname bedragen voor particulieren  € 8,40 per strekkende meter. Hier zit dan het havengeld inbegrepen van donderdag, vrijdag en zaterdag.

Gratis adverteren & gratis deskundig advies

Als mediapartners werken wij sinds 2015 samen met YachtFocus en ANWB Waterkampioen. Daar profiteren particuliere deelnemers van met een heel mooi advertentieaanbod. Bij de inschrijving van de beurs in Gorinchem ontvangen deelnemers een compleet & gratis advertentiepakket bij Waterkampioen en YachtFocus!  De organisatie van de Boten en Camperbeurs zorgt dat uw aanmelding terecht komt bij onze media partners. Zij zullen daarna rechtstreeks contact met u opnemen om de werkwijze en mogelijkheden te bespreken om gratis te adverteren.

Deelnemen? Schrijf je in!

Heeft u een bepaalde wens geef dit dan duidelijk aan op het formulier. Wij proberen hier rekening mee te houden. Wij hebben altijd een ondertekend formulier nodig om u te kunnen inschrijven i.v.m. de éénmalige machtiging. Let op: vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk (kijk voor de annuleringsvoorwaarden op het formulier) Het is bij een inschrijving van een schip heel belangrijk dat wij de juiste doorvaarthoogte hebben omdat wij vaste bruggen in de haven hebben. Heeft u ramen die kunnen klappen? Geef dan de hoogte door met geklapte ramen. Ander belangrijk ding is de juiste lengte: Dus een volgboot die niet is opgegeven als lengte moet eraf omdat anders de deelnemers niet in de haven passen. Zwemplanken ook opgeven bij de lengtemaat.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief Lingehaven. Dan ontvangt u vanzelf een reminder wanneer de inschrijfformulieren op de website staan en houden we u eens per maand op de hoogte van tips en leuke dingen in en rond de Lingehaven.