lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Kraam huren als deelnemer

Een kraam huren voor de verkoop van 2de hands (scheeps)artikelen? Schrijf je dan in voor de beurs. De marktkramen hebben een lengte van 4 meter en worden geplaatst met bovenzeil. De kosten voor een kraam bedragen € 42,50 De kramen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Omdat dit een Boten- en Camperbeurs is, verlenen we voorrang aan kramen met 2de hands scheeps- of kampeerartikelen boven rommelmarktspullen..

Beursmarkt zaterdag 29 september

Op zaterdag 29 september van 10:00 tot 17:00 uur is er een grote beursmarkt rondom de Lingehaven en op het terrein Buiten de Waterpoort. Op vrijdag 28 september van de Boten- en Camperbeurs zijn er geen kramen te huur, de beursmarkt is alleen op zaterdag..

Inschrijven

Mocht u een bepaalde voorkeur hebben voor een plek of heeft u een opmerking, geef dit dan altijd duidelijk én van te voren aan op het aanmeldformulier. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Let op, vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk! De annuleringsvoorwaarden vindt u op het formulier. We hebben altijd een ondertekend formulier nodig ivm de eenmalige machtiging.
Meld u aan voor de nieuwsbrief op rijf in voor de nieuwsbrief Lingehaven die ongeveer eens per maand verschijnt. Dan ontvangt u vanzelf een reminder wanneer inschrijfformulieren weer op de website staan en daarnaast ook info, nieuws en tips rondom de Lingehaven. Handig en leuk dus!