lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Aanmelden particulieren

Beursmarkt zaterdag 28 september 2019

Op zaterdag 28 september van 10:00 tot 17:00 uur is er een grote beursmarkt rondom de Lingehaven en op het terrein Buiten de Waterpoort. De markt met kramen langs de haven is alleen op de zaterdag van de Botenbeurs. Op vrijdag 27 september staan er geen kramen.

Kraam huren?

Een kraam huren voor de verkoop van 2de hands (scheeps)artikelen is leuk. Schrijf je daarom in als deelnemer aan deze beurs. De marktkramen hebben een lengte van 4 meter en worden geplaatst met bovenzeil. De kosten voor een kraam bedragen € 42,50 De kramen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Omdat dit een Botenbeurs is, verlenen we voorrang aan kramen met 2de hands scheepsartikelen boven rommelmarktspullen.

Heb je voorkeur voor een plek? Geef dit dan duidelijk én van te voren aan op het aanmeldformulier. Wij proberen hier rekening mee te houden. Maar we kunnen uiteraard niet ALLE wensen vervullen. Vrijblijvend inschrijven is niet mogelijk! De annuleringsvoorwaarden staan op het inschrijfformulier. We hebben altijd een ondertekend formulier nodig ivm de eenmalige machtiging

> Download hier het inschrijfformulier voor deelname aan de wal 2019

Deelname met een schip

Deelnemers schrijven zich van te voren in. De beursorganisatie maakt met alle inschrijvingen een optimale indeling van de haven. Particulieren zijn zelf aan boord tijdens de beurs om in gesprek te gaan met potentiële kopers. De verkoop regelen particulieren zelf. De beursorganisatie is daarin geen partij. Wij organiseren de beurs, de locatie en het publiek. Het is een super gezellige en nuttige beurs. Een schip zien is altijd het beste recept voor verkoop.
De beurs is op vrijdag 27 september van 12-17 uur en zaterdag 28 september van 10-17 uur. De kosten voor deelname bedragen voor particulieren  € 8,40 per strekkende meter. Hier zit het havengeld inbegrepen op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Deelnemen? Schrijf je in!

Heb je een bepaalde wens bij de indeling? Schrijf dit dan op het inschrijfformulier. Wij proberen hier rekening mee te houden. Wij hebben altijd een ondertekend formulier nodig i.v.m. de éénmalige machtiging. Vrijblijvend inschrijven voor de Botenbeurs is niet mogelijk (kijk voor de annuleringsvoorwaarden op het formulier) Het is bij een inschrijving van een schip belangrijk dat wij de juiste doorvaarthoogte hebben, omdat wij vaste bruggen in de haven hebben. Heeft u ramen die kunnen klappen? Geef dan de hoogte door met geklapte ramen. Ander belangrijk ding is de juiste lengte: Dus een volgboot die niet is opgegeven als lengte moet eraf omdat deelnemers anders niet in de haven passen. Zwemplanken ook opgeven bij de lengtemaat!

Download hier je inschrijfformulier (deelname schip, particulieren)