lingehaven@gorinchem.nl     0183 65 93 14

Boten- & Camperbeurs

Boten- en Camperbeurs Gorinchem

(Ver)Koop uw boot of camper

De Boten- en Camperbeurs Gorinchem is een bijzonder evenement in de historische binnenstad. De Lingehaven is het fantastische sfeervolle decor van deze jaarlijkse beurs. Deelnemers melden zich van te voren bij ons aan en wij maken een indeling van de haven zodat iedereen goed tot zijn recht komt. Alle schepen die u dit weekend ziet liggen in de Lingehaven zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar. Er is aanbod door particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. En voor de campers geldt hetzelfde, een mix van nieuw en gebruikt, particulier en bedrijf. De campers staan opgesteld Buiten de Waterpoort aan de Merwede. Op zaterdag is er een grote beursmarkt met dezelfde aantrekkelijke mix van nieuwe en gebruikte spullen. De beurs is geen nieuwkomer: in 2018 organiseren we hem voor de 31ste keer.

Geen ligplaats voor passanten tijdens beurs

We hebben tijdens de beurs geen ligplek voor passanten beschikbaar. Dat is één van de redenen waarom we dit evenement in het najaar organiseren, aan het einde van het vaarseizoen. Zo houden we de hinder voor passanten minimaal. De Lingehaven is donderdag 27 t/m zaterdag 29 september 2018 dus compleet als beursterrein voor deelnemers gereserveerd.

Beurstijden 2018

De beurs is op de laatste vrijdag en zaterdag in september.
Voor bezoekers is de Boten- en Camperbeurs gratis
Vrijdag 28 september 2018  van 12:00-17:00 uur
Zaterdag 29 september 2018 van 10:00-17:00 uur  

Bereikbaarheid

De Boten- en Camperbeurs is op verschillende manieren te bereiken.

Met de auto:
Op vrijdag 28 september is parkeren geen groot probleem. Op zaterdag is er een beursmarkt rondom de haven en Buiten de Waterpoort. We adviseren voor de zaterdag om aan de rand van de stad te parkeren of in parkeergarage Kweeklust of Kazerneplein. De verkeerscirculatie in de binnenstad is beperkt zaterdag en er zijn diverse omleiding. Als extra optie voor beursbezoekers is er een gratis parking bij Mercon. Neem op de A27 afslag Avelingen, rijd dan richting binnenstad Gorinchem langs het kanaal. Dit is de Nieuwe Wolpherensedijk. Mercon ligt aan je rechterhand, net na de bouwmarkt Karwei. parkeren is gratis en in 15 minuten loop je naar het evenemententerrein.  Via de website van de gemeente Gorinchem kun je de tarieven vinden.

Met de veerpont:
Vanaf de overkant naar de Boten- en Camperbeurs? In verband met de beurs vaart Riveer op zaterdag 29 september een gewijzigde dienstregeling van Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld naar Gorinchem. Dus laat de auto thuis en laat je rechtstreeks naar het evenemententerrein varen!